ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Animatiefilm laten maken

 

Door View Glue een animatiefilm laten maken biedt vele voordelen. Zo kan men er diverse animatievideo’s laten ontwikkelen die het conversieproces aanzienlijk bespoedigen. Men kan bijvoorbeeld een uitleganimatie laten maken of een whiteboard film. Wat men ook kiest bij View Glue men kan ervoor zorgen dat de conversie verbetert. Laat een goed script samenstellen, laat beeldmateriaal produceren en laat het allemaal strategisch van tevoren uiteenzetten.

Om tot een goed resultaat te komen is het van belang dat men eerst een degelijk plan opstelt. Een consultant zal daarvoor eerst een persoonlijk gesprek aangaan waarbij alle ideeën over de te maken animatiefilm op tafel worden gelegd. Op het moment dat alles duidelijk is zal de consultant van View Glue een strategisch voorstel doen waarop het komende ontwikkelproces op gebaseerd zal worden.

Animatie en script

Voordat View Glue aan de beelden begint te werken is er eerst een script nodig voor de animatie. Dit wordt geschreven in samenwerking met jou en zal op zeer effectieve wijze tot stand komen. Je kan bespreken of het aan je wensen voldoet en wat er eventueel nog gewijzigd moet worden. Als alles in orde is kan je een stemacteur van View Glue kiezen. Deze zal alle tekst inspreken. Dat zal gedaan worden met de emotie die jij wenst. Zo weet je dat de voice-over past bij de videoboodschap en wat je bedrijf uitdraagt. Op die wijze zorgt View Glue voor de script bij de animatie.

Animatie en beelden

In de laatste stap zal View Glue ervoor zorgen dat er een professioneel storyboard wordt opgesteld. De schets ervan wordt jou gegeven waardoor je een indruk krijgt van hoe het eindproduct eruit zal zien. De verhaallijn en de animatiestijl zal in een visueel overzicht te beoordelen zijn. Zo kan men bepalen of View Glue nog aanpassingen moet maken of dat alles naar wens is. Als dat laatste het geval is kunnen de animators overgaan tot de animeren van de beelden en het combineren van het geluid. Zo zal View Glue een HD versie van de animatiefilm produceren die jou kan helpen met het genereren van meer omzet.