ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bewegwijzering nodig? Kies voor Bosman Reklame

Al jaren maakt Bosman Reklame bewegwijzering. Als geen ander weet deze partij een routing te realiseren, tot een ontwerp te komen en uitstekende bewegwijzering te maken. Heeft u zelf al ideeën over hoe de bewegwijzering eruit moet komen te zien? Bosman hoort ze graag van u. Ook indien de bewegwijzering van Bosman Reklame ’s avonds verlicht moet te regelen ze dit graag voor u. Dit doen ze door externe verlichting boven de bewegwijzering te plaatsen of door middel van inwendige LED modules. Er zijn dus vele mogelijkheden voor u beschikbaar als u kiest voor Bosman Reklame!

Wat kost bewegwijzering?

Bij Bosman weet u zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen voor uw reclame-uiting. Er komt in de meeste gevallen een specialist langs om de betreffende locatie te bekijken. Er wordt een survey uitgevoerd om zo de situatie optimaal in kaart te brengen. De totaalprijs hangt af van de hoeveelheid borden en het soort design. Voordat de specialisten overgaan tot uitvoering zullen ze u altijd informeren over te prijs. Pas na uw akkoord wordt er van start gegaan met de werkzaamheden.

Mogelijkheden bewegwijzering

  • Hangborden
  • Modulaire deurborden
  • Aan-/afwezigheidsborden
  • Overzichtsborden voor hal, lift of trappenhuis
  • Borden met belettering of in het materiaal ingegraveerd

Wilt u meer weten?

Bent u van mening dat u ook nog beter gevonden kunt worden? Aarzel niet en maak vrijblijvend een afspraak met een van de adviseurs van Bosman Reklame. Dankzij bewegwijzering van Bosman Reklame weet u zeker dat uw bezoekers altijd de juiste weg vinden. Al meer dan 45 jaar houden ze zich hier bezig met allerlei soorten belettering en reclame-uitingen. Deze specialisten werken met de modernste apparatuur en kunnen u altijd van gedegen advies voorzien. Het hele proces vindt in huis plaats zodat de kwaliteit gewaarborgd kan blijven. Laat gerust horen wat u in gedachte heeft, zij denken graag met u mee om samen tot het beste resultaat te komen. Wilt u meer weten over de diensten van Bosman Reklame? Neem een kijkje op de website of neem contact op. Het is ook mogelijk direct een offerte aan te vragen, geheel vrijblijvend.

https://www.bosmanreklame.nl/