ECMP
Business / Marketing and Advertising

Bijzondere vergaderlocatie

Het doel van vergaderen is uiteraard om tot een overeenstemming te komen op verschillende onderwerpen. Toch is het in de loop der jaren ook belangrijker geworden hoe de sfeer is van de vergadering. Om dit vorm te geven zijn er verschillende bijzondere vergaderlocaties bij gekomen in ons land. Vaak zijn deze vergaderlocaties echter slecht bereikbaar waardoor het minder aantrekkelijk wordt om daar te vergaderen. Voor een goede bereikbaarheid zijn parkeerplekken nodig en bovendien een goede connectie met het ov en vanaf de snelweg. Deze bijzondere vergaderlocaties zijn schaars en daarom is het belangrijk om te weten waar je ze kan vinden. 

In de buurt van Amsterdam is een bijzondere vergaderlocatie gevestigd die uit kijkt over de wijde polder in het gebied rondom ‘t Gein in Abcoude. Heerlijk om te vergaderen in alle rust terwijl de drukte van het kantoor slechts 20 minuten verwijderd is van je inspirerende vergadering. Op die manier kunt u op één dag makkelijk een vergadering combineren met de dagelijkse werkzaamheden op het kantoor. Bij de bijzondere vergaderlocatie kunt u gebruik maken van alle bijbehorende catering en faciliteiten. Op die manier kunt u en uw gasten uitgebreid vergaderen zonder dat u iets te kort krijgt. Verras uw medewerkers of zakenpartners met een uitgebreide lunch of diner voordat u gaat vergaderen of combineer de vergadering met een teamuitje waarbij de teamspirit verbeterd zal worden. 

Neem vrijblijvend contact op met deze bijzondere vergaderlocatie zodat u een mooie vergadering tegemoet gaat met de meest inspirerende antwoorden op de professionele vraagstukken. Dit allemaal in een rustige en vriendelijke omgeving!

http://www.annahaen.nl/vergaderlocatie-amsterdam/