Business / Marketing and Advertising

Binnen één dag gereed: een reparatie aan uw stuurhuis van Mercedes of aircopomp van Opel

Wanneer het stuurhuis van uw Mercedes kapot is of u een nieuwe aircopomp voor uw Opel nodig hebt, wilt u toch ook dat deze zo snel mogelijk gemaakt wordt?! Want u heeft u auto natuurlijk nodig. Wanneer u kiest voor de diensten van Hans de Haas auto-onderdelen, bent u verzekerd van een korte wachttijd. Hans de Haas auto-onderdelen beschikt over een eigen goed uitgeruste werkplaats waar echte vakmannen te vinden zijn die alles over auto-onderdelen weten. De meeste auto-onderdelen zijn op voorraad waardoor snelle reparatie voor deze specialist geen probleem is. Kwaliteit, service en deskundigheid zijn de kernwaarden binnen het bedrijf wat hen dan ook onderscheidt van andere werkplaatsen. Wilt u zeker zijn van kwaliteit én goede service, komt u dan voor de reparatie van het stuurhuis van uw Mercedes langs bij Hans de Haas auto-onderdelen in Oirschot.

Revisie van uw stuurhuis van Mercedes, aircopomp van Opel en nog veel meer

U kunt bij Hans de Haas auto-onderdelen, niet alleen terecht voor nieuwe onderdelen zoals een stuurhuis van Mercedes. Maar ook voor diverse anderen werkzaamheden. Zo kunt u er terecht voor revisie van uw eigen stuurhuis van bijvoorbeeld Mercedes (binnen één dag), alle stuurpompen, alle stuurkolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s, startmotoren, het kalibreren van een stuurkolom, probleemoplossing van stuurhuizen van andere leveranciers en revisie van een aircopomp van Opel. Naast het brede assortiment kan deze specialist u ook nog eens de volgende beloftes garanderen: garantie op alle gereviseerde onderdelen, deskundig- en resultaatgericht advies en kosteloos technisch advies. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact en kom langs op het bezoekadres in Oirschot.

Uitgebreide garantie op een stuurhuis van Mercedes

Wilt u dat uw auto wordt gemaakt door echte vakmannen met veel kennis over het monteren van onderdelen? Kies dan voor diensten van Hans de Haas auto-onderdelen. Wanneer u bijvoorbeeld uw aircopomp van Opel bij Hans de Haas laat vervangen bent u verzekerd van kwaliteit en de juiste prijs. Ook kunt u kiezen voor tweedehands auto-onderdelen zoals stuurpompen, stuurkolommen, dynamo’s en zelfs een stuurhuis van Mercedes Omdat het door echte vakmannen gedaan wordt, is het niet van nieuw te onderscheiden. Voordat de onderdelen opnieuw gemonteerd worden, zijn ze uitgebreid getest op de testbanken in de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen van optimale kwaliteit en goede service. Om de kwaliteit te garanderen biedt deze specialist maar liefst één jaar garantie op alle onderdelen. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? De koffie staat al klaar.