ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

De beste spuitgieten vind je bij HSV TMP

Ik heb bij het bedrijf HSV TMP de spuitgieten gebruikt om een bepaald product te maken die uiteindelijk op de markt kwam. In het begin was het allemaal een idee op papier en een kleine schets, maar daar had ik niet zoveel aan als ik echt een product wilde maken. Daarom besloot ik een bedrijf te zoeken die mij hierin kon begeleiden en uiteindelijk tot een goed product komt. Maar dat is moeilijker dan ik dacht.

Waarom bij HSV TMP gebruik maken van spuitgieten?

Ik had goede verhalen gehoord van de spuitgieten en het bedrijf van HSV TMP van verschillende collega´s. Zij waren mij voor en hebben een zeer fijne ervaring gehad met het bedrijf voor het ontwikkelen van een nieuw product. Op hun aanrader ben ik ook naar ze toe gegaan om te kijken of ze inderdaad iets voor mij konden betekenen. Na een goed intakegesprek met het bedrijf, vonden ze het leuk om met mij de uitdaging aan te gaan en een samenwerking te starten. Ik moest ze bepaalde informatie geven over het bedachte product en hun zouden aan de slag gaan. Verder kreeg ik in die periode vaak updates en uitnodigingen om meetings bij te wonen.

Een unieke samenwerking

Bij de meetings werd er veel inbreng van mij gevraagd, omdat ze natuurlijk het product zo wilden maken dat het mijn product was. Dit vond ik zeer aangenaam van de medewerkers van HSV TMP. Na een lange periode mocht mijn product eindelijk richting de spuitgieten en hier mocht ik ook aanwezig zijn. Het was zeker een unieke ervaring om dit te zien en hoe mijn product van niks naar een fysiek voorwerp wordt gemaakt. Nadat mijn bestelling van het product helemaal gerealiseerd was, kon ik eindelijk deze op de markt brengen. Maar ik was niet lang weg van HSV TMP, want mijn product was binnen een paar maanden uitverkocht dus ik moest nieuwe hebben. Gelukkig vinden ze dat bij HSV TMP niet erg.

Probeer het zelf!

Heeft u ook een product dat u op de markt wil brengen maar niet het goede materiaal ervoor? Bekijk dan de website van HSV TMP voor meer informatie over spuitgieten.