ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

De HP PageWide printer is de innovatie in grootformaat printen

Met de HP PageWide printer is een innovatieve printer gecreëerd, waarvan de basis kan worden omschreven als een technologische sprong voorwaarts. De grootformaat printers met deze technologie maken consolidatie van monochrome en kleurendruk workflows in één krachtig apparaat mogelijk. Grootformaat printers met HP PageWide technologie zijn ontworpen om technische documenten in grote volumes af te drukken. Deze technologie zal een revolutie teweegbrengen in het printen.

Lagere kosten met de HP PageWide printer

U profiteert met de HP PageWide printer van lagere afdrukkosten in kleur bij afdruksnelheden die aanzienlijk hoger liggen dan die van uw huidige printer. U verhoogt met deze printer uw omzet en marge. Deze technologie is gebaseerd op HP’s bewezen inkjet printtechnologie. In combinatie met gepigmenteerde HP PageWide inkten maakt dit baanbrekende printsnelheden en lage operationele kosten mogelijk.

Laagste totale eigendomskosten

Met andere woorden, hogere totale besparingen. Deze printer biedt u in alle opzichten een concurrentievoordeel. Ervaar hoge prestaties zonder compromissen, ongeëvenaarde beveiliging en de laagste total cost of ownership in zijn klasse.

5 redenen die u zullen overtuigen van de nieuwe PageWide technologie

Meer kleur voor uw bedrijf. Dankzij de lage kosten per pagina kiest u graag voor kleurendruk.

Minder onderdelen voor minder onderhoud. Met de HP PageWide printer reduceert u de uitvaltijd tot een minimum, omdat er minder onderhoud nodig is dan bij andere apparaten in zijn categorie.

Geavanceerde beveiliging om aanvallen op te sporen en te verdedigen tegen aanvallen. Geïntegreerde beveiligingsfuncties helpen uw printer te beschermen en voorkomen dat deze een toegangspunt voor aanvallen wordt.

Minder stroomverbruik dan een vergelijkbare laserprinters van een andere leverancier. Deze PageWide technologie is ontworpen voor een lager stroomverbruik, en helpt u dus te besparen door minder stroom te gebruiken dan andere laserprinters in zijn categorie (-84% stroomverbruik).

Minder afvalproducten. Als u aan het milieu denkt, zult u van deze machine zeker (gaan) houden. Tot maar liefst 94% minder verpakkingsmateriaal en afvalproducten.

Contact

Als na het lezen van dit blog uw interesse in deze printer is gewekt, neem dan zeker contact op met de professionals van Repromat. Zij kunnen al uw eventuele vragen beantwoorden.