Business / Marketing and Advertising

De juiste oplossingen voor uw IT-problemen

Bent u op zoek naar een erkende IT-dienstverlener die zorgt voor modulair en schaalbaar opgebouwde oplossingen op het gebied van outsourcen? Peopleware biedt de optimale combinatie tussen capaciteit en flexibiliteit. U kunt onder andere kiezen voor Network Management, Server Management, Werkplekbeheer en Application Management. Daarnaast heeft u bij een specialist van middelgrote omvang ook de garantie op een service op maat en een persoonlijke aanpak. Of u nu de accountmanager of de servicedesk nodig heeft, de vakkundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Het outsourcen van IT met een menselijk karakter, dat is waar de IT-dienstverlener voor staat.

Outsourcing van IT: profiteer van de vele voordelen

Het outsourcen van IT zorgt voor vele voordelen binnen een organisatie. Waarom zou u als bijvoorbeeld een advocatenbureau zich gaan verdiepen in de IT- infrastructuur? Zodoende kunnen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business van het bedrijf. Ruim 95% van de IT-problemen kan een specialist in outsourcing van een afstand oplossen. In no-time is uw IT-omgeving weer up and running. Daarnaast wordt voor u een proactieve monitoring verzorgd, inclusief uitgebreide rapportages. Voor alles op het gebied van outsourcen heeft u één vast aanspreekpunt. Dat werkt natuurlijk het meest efficiënt. Peopleware heeft alleen deskundige en professionele medewerkers die graag de IT-werkzaamheden voor u overnemen.

Outsourcing van IT voor de gezondheidszorg

Bent u werkzaam in de gezondheidszorg? Dan heeft u vast gemerkt dat het geen makkelijke tijden zijn. De samenleving vergrijst snel en de budgetten om alles te kunnen financieren nemen af. U wilt uiteraard zo goed mogelijk uw werk doen. Daardoor ligt er veel druk op het personeel in de gezondheidssector. Om te kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen van cliënten is het van belang om te moderniseren en digitaliseren. Om er zeker van te zijn dat dit op de juiste manier gebeurt, is het verstandig om een ervaren bedrijf in te schakelen voor de outsourcing van IT. Door het outsourcen over te laten aan een erkende specialist kunt u ervan op aan dat het digitaliseringsproces helemaal in orde komt.