ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

De nieuwste muziek in maart 2021

Maart is een mooie maand. Niet omdat de lente is begonnen, maar omdat er weer nieuwe muziek is gereleaset. En niet van de minste artiesten! Zo hebben onder andere Frenna,

Justin Bieber, Lana Del Rey en Sam Smith een album uitgebracht. In dit artikel worden twee albums behandelt die je echt niet mag missen.

 

Justin Bieber

Op 19 maart bracht Justin Bieber een nieuw album uit. De Canadese zanger maakte via sociale media bekend dat het album plaat Justice zal heten. Het album Justice is de opvolger van het album Changes. Changes verscheen in februari 2020. Op Justice zullen een paar bekende nummers van Justin Bieber terug te vinden zijn. Je kunt denken aan nummers, zoals Lonely, Holy en Anyone. Deze singles bracht de Canadese artiest in 2020 al uit, maar zijn dus terug te vinden op het album Justice.

 

Justin Bieber is natuurliijk een artiest die wel raad weet met social media. Op Instagram schreef de 26-jarige zanger het volgende: “In deze tijd waarin er zoveel mis is met deze gebroken planeet, verlangen we allemaal naar genezing en gerechtigheid voor de mensheid”. Zijn doel met het album is om muziek te maken die troost biedt, om liedjes te maken waarmee mensen zich kunnen identificeren en waardoor ze zich minder alleen voelen. Het zijn mooie doelen. Waar is het album te beluisteren?  Het album komt vaak voorbij op internet radio, op stations zoals 538.

 

Frenna

Onze Haagse Francis Junior Edusei, beter bekend als Frenna heeft ook een album uitgebracht. Het album heet Highest. Het album kwam uit op 15 maart. Op het album is Frenna ook te horen in het Engels. Het album bevat zestien nummers. Er zijn samenwerkingen met onder anderen Lijpe, Chivv, Kevin en Murda. Op het album staat ook de Nigeriaanse zangeres Yemi Alade, die bekend is van het Lion King-album van Beyoncé.

Het album van Frenna kan je op de radio luisteren.

http://radioguide.fm