ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

De zoektocht naar een goede plotter!

Ik was dringend op zoek naar een nieuwe plotter voor ons op de werkvloer. Samen met een goede collega, ben ik de eigenaar van een eigen bedrijfje. Hier werken wij veel met printers, scanners en plotters. Sinds ik dit bedrijf heb opgestart heb ik een oude plotter gekregen om mee te starten. Dit was echt een super ding en heeft altijd netjes alles gedaan wat hij hoort te doen. Helaas heeft de geweldige plotter het begeven na een lange rit. Hij heeft het zeker goed gedaan, maar het was nu gewoon tijd voor een vervanger.

Onze huidige plotter vervangen door een verbeterde

Het was dus de bedoeling dat we onze oude plotter weg zouden brengen en dan meteen ergens in nieuwe zouden halen. Maar dan moeten we wel weten waar we onze plotter konden bestellen en waar ze deze überhaupt verkochten. Want ten eerste had ik mijn allereerste plotter gekregen in plaats van gekocht, en ten tweede heb ik nooit geweten waar je zulke machines kunt bestellen. Dus ben ik samen met een paar collega’s op onderzoek uitgegaan om te kijken waar we een goede plotter konden vinden. Gelukkig konden we snel via het internet verschillende soorten plotters vinden. Natuurlijk heb ik ook een paar reviews gelezen om meer te weten te komen over de machines. Uiteindelijk was er een model waar ik interesse in had en die hadden ze maar bij een website: Repromat.

Repromat is de expert

Toen we op de website van Repromat keken, zagen we meteen dat zij veel afweten van de producten in hun assortiment. Hier zat ook de plotter tussen die wij graag wilde hebben. Het contact met Repromat ging super flexibel en we konden hem meteen bestellen. Na ongeveer een paar werkdagen konden we hem verwachten bij ons op kantoor. Nu zijn we een paar maanden verder en genieten we helemaal van de nieuwe plotter. Hij werkt super snel en is heel efficiënt. We kunnen niet meer zonder!

Contact

Meer weten over het assortiment en diensten van Repromat? Bekijk dan de website van Repromat voor meer informatie over hun producten en diensten die zij aan u kunnen leveren.