ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Diamanten ringen zijn er te vinden in diverse soorten

Stel u voor, u heeft een chic feestje of een andere deftige en formele gelegenheid. Het is natuurlijk van belang dat u een goede indruk achterlaat. Een prachtige outfit kan daarom op zo’n avond niet ontbreken. Maar hoe zorgt u er nou voor dat uw outfit opvalt? Dat u stijl uitstraalt en dat iedereen zijn of haar blik naar u wendt. Het sleutelwoord hiervoor is accessoires. Een outfit samenstellen kan iedereen wel, maar de accessoires maken of breken de kleding. Er zijn natuurlijk honderden soorten sieraden waar u uit kunt kiezen. Wilt u een simpel sieraad, dat ook weer niet te veel afleidt van uw kleding, maar wat wel een goede indruk achterlaat op de medemens? Dan is een diamanten ring echt iets voor u. Nu kunt u uit verschillende soorten diamanten ringen kiezen.

 

Solitaire ring

Deze soort wordt vooral gebruikt als verlovingsring. Een tijdloos model dat al jarenlang meegaat en nog steeds erg populair is. Dit betreft een ring met een enkele diamant in het midden verwerkt.

 

3-steens-ring

Zoals de naam impliceert bevat deze soort diamanten ring drie stenen, die over het algemeen naast elkaar worden geplaatst. Ook komt hierbij vaak voor dat de steen in het midden groter is dan de twee aan de zijkant, maar dat heeft natuurlijk ook met persoonlijke smaak te maken.

 

Alliance ring

Deze soorten diamanten ringen bestaat uit allemaal even grote, naast elkaar geplaatste diamanten. Oftewel de hele ring is gevuld met diamanten. Ook bij deze soort is er ruimte voor afwisseling, bijvoorbeeld om en om een diamanten steen en een andere mooie steen.

 

Zegelring

Niet alleen vrouwen kunnen ringen dragen, ook voor mannen zijn er diamanten ringen op de markt te vinden. De zegelring is meer een mannelijk model. Vroeger, maar ook nu is dit de populairste soort ring voor heren, buiten trouw- en verlovingsringen om natuurlijk.

https://www.diamantendeals.nl