ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Donker Media: Animatie studio in Eindhoven

Donker Media: Animatie studio in Eindhoven

Animaties zijn enorm populair. Steeds meer organisaties gebruiken animaties van animatie studio’s om een (soms ingewikkelde) boodschap binnen een minuut over te brengen. En het werkt, want je kijker onthoudt meer van een (uitleg) animatie dan van een lange lap tekst.

Animatie video’s zijn bijzonder veelzijdig. Je kunt ze gebruiken voor interne communicatie en voor externe communicatie. Je kunt een animatie gebruiken als commercial, tutorial, promotiefilm, als visualisatie van concepten en nog veel meer. Zo gebruiken projectontwikkelaars animatie video’s van animatiestudio’s om een indruk te geven van hun bouwplannen en gebruikt de overheid animaties om beleid uit te leggen.

Animaties van een animatie studio worden gebruikt door multinationals en door het MKB. Door zakelijk dienstverleners en door non-profit organisaties. Mensen zijn visuele wezens, dus als jouw klantgroep of doelgroep bestaat uit mensen, dan heeft een animatie video enorme toegevoegde waarde.

Effect van een animatie

Onderzoek heeft aangetoond dat animatie video’s van een animatie studio leiden tot meer bezoekers op je website. Deze bezoekers blijven langer op je website en klikken vaker door. Ook is de conversie op sites met animatie video’s hoger dan op sites zonder animatie. Een animatie verdient zichzelf dus terug door een hogere omzet.

Animatie studio Donker Media maakt graag kennis

Wil jij ook de vruchten plukken van een goedgemaakte animatie video? Bij Donker Media kun je kiezen uit een 2D/3D animatie, een whiteboard animatie of een explanimation (een uitleganimatie), eventueel aangevuld met een mooie infographic.

Onze deskundige communicatiespecialisten en gepassioneerde animatoren staan al in de startblokken om ook jouw bedrijf te voorzien van een mooie en effectieve video. Een animatie die qua look and feel past bij je bedrijf en product. Want bij Donker Media geloven we dat elke animatie moet passen bij de identiteit, cultuur en visie van de opdrachtgever. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak, waarbij we intensief samenwerken.

Neem contact op via email of telefoon (040-744 02 52) voor een kennismakingsgesprek, waarbij we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. We laten je met alle plezier onze animatie studio in Eindhoven zien.

Related Posts

Een zijden sjaal

ICT bedrijf Amersfoort

Wat is de rijopleiding in stappen bij een rijschool Delft?