Business / Marketing and Advertising

Een interieurproject opstarten met GRIP

Samen met het bedrijf GRIP Interieurprojecten zijn we een interieurproject gestart in onze kantine. Als ondernemer van mijn bedrijf wilde ik graag mijn kantine aanpakken. Deze was redelijk verouderd en het werd geen gezellige plek meer waar mijn personeel even tot rust kon komen. Daarom wilde ik deze plek aanpakken en er een gezellige hoek van maken. Waar we lekker kunnen lunchen maar ook even op adem kunnen komen. Omdat dit mijn project is, wilde ik graag mee werken hieraan, alleen niet elk bedrijf doet dat. Behalve GRIP. Kantoorinrichting Inspiratie opdoen? Lees het op onze website

Een speciaal interieurproject voor ons nieuwe huis

Ik had al eerder een interieurproject gedaan met het bedrijf GRIP. Ze hadden verschillende ruimtes in mijn pand helemaal vernieuwd waardoor mijn medewerkers beter konden werken. Echt een top bedrijf om mee samen te werken. Daarom ook de perfecte kandidaat voor dit project. Dus ik besloot ze weer eens te bellen en kwam met dit idee naar voren. Ze vonden het super om weer met mij te mogen werken en we planden meteen een afspraak in om concepten te bedenken voor de kantine. Op die dag hebben we meerdere dingen bedacht, maar was er een design die voor mij het meeste uitspringt en daar zijn we uiteindelijk voor gegaan.

Blij met het resultaat

Ik liet het design langsgaan bij mijn personeel en die waren er ook enthousiast over. Samen met GRIP hebben we een paar dagen ingepland om alles te regelen en aan de slag te kunnen met de kantine. Sommige personeelsleden van mij hadden ook aangeboden om ons te helpen met bijvoorbeeld het schilderwerk. Dit vond ik mooi om te zien en zo zijn we met z’n alle aan de slag gegaan. Binnen no-time was de kantine helemaal zoals wij het hebben ingebeeld. Het was een vrolijke maar relaxte hoek geworden waar mijn personeelsleden lekker kunnen uitrusten.

Bezoek de website

Heeft u ook een project dat u binnenkort wilt starten en heeft u daarbij hulp nodig van een interieurbedrijf? Wilt u nu eens echt moderne kantoorinrichting? Bekijk dan eens de website van gripinterieurprojecten.nl voor meer informatie over alle soorten diensten en producten zij aanbieden voor een goede prijs.