ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een waterpomp voor het zwembad?

Iedere waterpomp beschik over een voorfilter. Deze haalt het grotere vuil uit het water. Via de skimmer wordt al het water door de pomp aangezogen. Vervolgens wordt het water gepompt door het filtervat en gereinigd. Via de uitlaat belandt het schone water het weer in het zwembad. Door koppelstukken is een zwembadpomp eenvoudig aan te sluiten. De pompen zijn in te delen in twee categorieën: pompen met vaste snelheid en variabele snelheid. Een groot voordeel van een variabele pomp is het lage energieverbruik. De pompen bij Zwembadstore kunt u ook gebruiken voor een zwembad met zoutwatersysteem. Het is aan te raden om de pomp een aantal uur per dag aan te zetten om het water goed te laten circuleren. Op deze manier kunnen bacteriën minder snel vermenigvuldigen. Voor een groter zwembad is vanzelfsprekend een grotere pomp nodig. De pomp moet voldoende capaciteit hebben om de hoeveelheid water te filteren. /p>

Bestel uw waterpomp online

Zwembadstore is een ware specialist op het gebied van zwembaden en toebehoren. Voordat u overgaat tot aankoop is het van belang om rekening te houden met eventuele accessoires die u aansluit. Handige accessoires zijn bijvoorbeeld een zwembadstofzuiger of zwembadverwarming. Bij Zwembadstore bent u verzekerd van de beste service en laagste prijsgarantie en kunt u uitgebreid advies verwachten. 

Om het zwembad goed schoon te houden is een zwembadpomp van belang. Het is de basis voor een mooi en schoon zwembad. Bij Zwembadstore heeft u een ruime keuze uit verschillende zwembadpompen. Het water blijft door de pomp in beweging en werken desinfecterende middelen als chloor goed. Alle varianten vindt u in de online webshop.

https://www.zwembadstore.com