ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een website laten designen

Wanneer uw bedrijf op zoek is naar een webdesign bureau om een nieuwe website te laten maken is dit heel spannend. U wil natuurlijk de juiste designer kiezen zodat uw website zeker weten goed in elkaar steekt en er mooi uitziet. SAM Design in Alkmaar heeft jarenlange ervaring met het maken van websites en kan al uw eisen en wensen in de nieuwe website verwerken. Hier onder beschrijven we kort de procedure van een nieuwe website designen door ons bureau.

 

Introductie voor het designen van de website

De eerste stap van het laten maken van een nieuwe website is om in gesprek te gaan met een van onze medewerkers. In gesprek met hen kan u aangeven welke wensen u heeft met betrekking tot de nieuwe website. Moet de website bijvoorbeeld een chatfunctie hebben zodat u goed met klanten kan communiceren? Of heeft u een bepaalde wens met betrekking tot de kleuren van de website? Geef het aan en wij zorgen dat het designen van de website aan de hand van uw aangegeven punten wordt bijgeschaafd.

 

Conceptpagina’s

Na het aangeven van uw wensen stellen wij een offerte op waar u wel of niet mee akkoord kan gaan. Als u akkoord gaat met de offerte kan onze webdesigner door gaan met het maken van conceptpagina’s. Dit zijn een soort voorbeelden voor elk soort pagina op de website. U kan dan commentaar geven en de conceptversies worden een aantal keer heen en weer gestuurd tot u helemaal tevreden bent met ons werk.

 

De website invullen en lanceren

Na het goedkeuren van de conceptpagina’s kan de rest van de website ingevuld worden. Daar is inhoud voor nodig, deze inhoud kan u zelf aanbrengen maar in overleg kan de inhoud ook verzorgd worden door een van onze marketeers. Nadat het designen volledig is afgerond kan uw website online worden gezet! Vanaf dat moment kan u genieten van uw nieuwe online imago.