ECMP
Business / Marketing and Advertising

Gevonden worden op “Mexikanische Hängematte”

Wij verkopen een speciaal product, namelijk de hangmat en zijn gespecialiseerd in de Mexicaanse hangmat. De Mexicaanse hangmat wordt niet veel verkocht  via Internet. Deze hangmat is redelijk onbekend en bovendien is handgemaakt , d.w.z. elke hangmat is uniek, zodat je niet met standaard foto’s uit de voeten kunt. Van elke hangmat moet je een eigen foto maken. Het is dus redelijk arbeidsintensief om deze hangmatten te verkopen.

Daarom  kwam bij ons al gauw het idee op de Mexicaanse hangmat ook  te gaan verkopen in andere landen in Europa, o.a. In Duitsland. Op zich is een website zeer snel gemaakt en zijn de teksten ook zo vertaald.

Echter, zorgen dat je gevonden wordt in Duitsland op Internet is een andere zaak. Gevonden willen wij  worden op het woord Mexikanische Hängematte of Mexikanische NetzHängematte. En natuurlijk op Mexikanische decke.

Om in het buitenland aan linkbuilding te doen is toch lastig. In Nederland is het geen groot probleem linkpartners te vinden en linkjes uit te ruilen. In het buitenland komt dit moeilijk van de grond. Waarom, ik heb geen idee. Wellicht omdat je toch wat minder actief bent in Duitsland op internet.

Echter ondanks dat de linkbuidling moeite kost, worden we toch goed gevonden op de zoekwoorden Mexikanische Hängematte en Mexikanische decke. Waarschijnlijk is het ook voldoende voor Google (want dat blijft de belangrijkste zoekmachine nog steeds) als het duidelijk is dat de site over Mexikanische Hängematten gaat. Belangrijk ook  wellicht dat de site voldoende in beweging blijft en bezoekers trekt.

Ik ga in ieder geval geen energie meer steken in linkbuilding in het buitenland. Als het naar mij toe komt is het natuurlijk prima, maar er zelf achteraan gaan is niet kosteneffectief. En zie de verkoop van Mexikanische Hängematten en Mexikanische decken loopt ondanks dat steeds beter. En dat is heel plezierig want de Duitse markt is natuurlijk een hele grote markt. 

Het zelfde geldt voor Italie en Frankrijk waar wij ook actief zijn.

 

http://www.icolori-haengematten.de