ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Haarspelden

enorm nuttig product aangezien ze het haar op verschillende manieren in model kunnen brengen. Er zijn verschillende vormen en iedere vorm kan het haar op een andere manier in stijl brengen. Als je meerdere haarspelden gebruikt kun je op veel manieren variëren.

 

Soorten haarspelden

Patentspelden

Een patentspeld is 6 cm lang en zakt niet uit je haar. Ze zijn geschikt voor opgestoken of los haar. Patentspelden zijn verkrijgbaar in zeer veel soorten. Zo heb je ze zelfs in bladvorm, bloemvorm en strikvorm.

 

Knotspelden

Knotspelden zijn een specifiek soort speld. Ze zijn bijvoorbeeld erg goed voor haar bekend als ‘updo’s’. Knotspelden worden anders ingebracht dan normale spelden. Je klikt ze namelijk niet in één keer vast, maar moet ze nog een keer draaien. Zoals de naam al doet vermoeden worden ze veelvuldig gebruikt bij de knot in het haar. Deze zetten ze op een goede manier vast in vergelijking met normale haarspelden.

Grote haarspelden

Grote haarspelden zijn een mode-item waar je of van houdt, of van walgt. Ze zijn namelijk een enorm prominent sieraad die gelijk opvalt als je iemand tegenkomt die ze draagt. Toch zijn ze behoorlijk nuttig. De grote normale haarspeld houdt lang dik haar namelijk goed op zijn plek. Je kunt ze als normale speld kopen die in vele kleuren en patronen verkrijgbaar zijn, maar je kunt ze natuurlijk ook opvrolijken door middel van een bloemvorm of een ander soort vorm.

Brede haarspeld

Naast de grote normale spelden zijn er ook brede haarspelden verkrijgbaar. Deze haarspelden zien er mooi uit bij lang. Op deze manier vallen ze op en kunnen ze als sieraard gedragen worden. Je kunt ze bijvoorbeeld als een gouden, bronzen of zilveren kleur verkrijgen.

 

Haarspeld als sieraad

Haarspelden hebben niet alleen een functie om je haar in een bepaalde vorm te houden. Er zijn namelijk ook haarspelden die als sieraad gebruikt kunnen worden. Ze hebben bijvoorbeeld een gouden ronde vorm om de speld heen gezet zodat dit als sieraard gedragen kan worden. Bij de bredere haarspelden kunnen ook diamanten op worden gezet.

 

Haarspelden goedkoop online verkrijgbaar?

Haarspelden zijn al zeer goedkoop online verkrijgbaar. Al onder 5 euro kun je verschillende haarspelden krijgen die als sieraad gebruikt kunnen worden. Als je een haarspeld van echt zilver en bijvoorbeeld ook een echte swarovski kristal wilt hebben dan moet je rond de 30 euro verwachten. Natuurlijk zit er altijd veel verschil in aanbieders dus het zal altijd baten om te vergelijken en op die manier jouw haarspeld zo goedkoop mogelijk online te kopen.

Conclusie

Als je meer wilt halen uit haarspelden en ze als mode-item gebruiken, dan zijn er zeer veel keuzes waar je uit kunt kiezen. Je kunt kiezen voor de normale speld, maar waarom zou je niet eens iets anders kiezen en bijvoorbeeld een grote speld kiezen die je op verschillende manieren kunt vormen. Of je kiest voor een leuke patentspeld die ook weer in vele vormen verkrijgbaar zijn. Kortom er is genoeg keuze als je haarspelden als sieraad wilt dragen.

http://www.ikbensieraden.nl/haar-sieraden-kopen/haarspeld-kopen/