ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het onderhouden van je kapsel

De ene persoon vindt het uiterlijk belangrijk, terwijl iemand anders weer op het innerlijk let.

Het blijft echter een feit dat een kapsel erg belangrijk is voor jouw uiterlijk. Het kapsel kan ook veel invloed hebben op een eerste indruk. Wanneer je kapsel er verzorgd uitziet, heeft dit en positievere werking in vergelijking met wanneer jou haar maar warrig op je hoofd ligt.

Je kunt wel zeggen dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan een kapsel. Je hoeft er niet elke ochtend twee uur lang mee bezig te zijn, maar een klein beetje aandacht kun je al ver komen. Bijvoorbeeld het gebruik van gel zal al helpen. Het is vaak vooral een kwestie van een goed geknipt kapsel. Dit kan je laten doen bij kappers in delft.

 

Vrouwenhaar en mannenhaar

Wanneer de basis van je kapsel al goed gedaan is, heb je waarschijnlijk niet meer zo heel werk aan je haren op een normale dag. Wanneer je een vrouw bent, heb je waarschijnlijk wel meer werk aan je haar als je lang haar hebt. Dit is zo omdat je het dan altijd goed moet gaan uitborstelen wanneer je geen klitten in de lange lokken wilt hebben. Door te borstelen kan je klitten voorkomen. Als man zijnde is het makkelijker wanneer je haar goed is geknipt door een kapper of kapster. In dit geval hoef je ’s morgensvroeg alleen even wat haarlak of gel in je haar te doen, voordat je vertrekt naar school of werk. Het is dus eenvoudiger voor een man. Wanneer je een dag wacht met je haar wassen valt het waarschijnlijk niet eens op meteen op. Bij vrouwen is dit wel anders, daar valt het juist sneller op. Het kan zo zijn dat vrouwen hun haren sowieso al meer wassen. Hierdoor wordt het ook sneller vettiger. Als je als vrouw zijnde last hebt van haar wat snel vettig wordt, zou je jezelf kunnen laten adviseren door deze kapsalon in delft. Als je dit hebt gedaan, hoef je je erna minder zorgen te maken over dat jouw kapsel snel vettig wordt. Ga eens langs bij de kapper in delft en vraag raak! Je kunt zoveel tips vragen over het verzorgen van jouw kapsel en haren.

http://onekappers.nl