ECMP
Business / Marketing and Advertising

Het uiterlijk

Vrouwen zijn erg gesteld op hun uiterlijk, hier zijn ze ook het meest onzeker over. Er zijn altijd wel wat dingen wat iemand wil veranderen aan zichzelf. Dit verschilt van een klein probleem tot een groot probleem. Het nadeel is dat het niet altijd goedkoop is om deze problemen te verhelpen. De botox prijs is vaak hoog, maar verschilt natuurlijk wel per behandeling alle behandelingen zijn anders en de één duurt langer dan de andere. Een kleine verandering zoals je fronsrimpel verminderen kost veel minder dan je borsten te vergroten of te verkleinen. Het gezicht is waar de meeste behandelingen gebeuren, omdat dit het meest opvalt.

Als je ouder wordt bijvoorbeeld krijg je vaak last van rimpels in het gezicht. De één heeft het wat erger dan de andere maar leuk is een ander verhaal. Als vrouwen hier onzeker over worden dan willen ze er graag iets aan laten doen. Vaak zijn rimpels heel gemakkelijk te behandelen en ziet het er natuurlijk uit.

Ook zijn er mensen die heel anders over botox denken. Dit komt deels door wat je allemaal op tv ziet, bij de celebrity. Sommige mensen doen er zoveel aan dat ze er juist lelijker van worden. Dit wil je natuurlijk niet hebben en daarom ontwijken mensen ook vaak botox en zoeken voor een andere oplossing. Maar botox is niet erg om te gebruiken als je het maar met mate doet. Wel is er uit een onderzoek gebleken dat botox bij jongeren niet zo’n goed idee is. Als je namelijk onder de 25 bent en je laat iets aan je gezicht behandelen dan kan het een rem geven op de emotionele ontwikkelingen. Na een botox behandeling kan je andere mensen moeilijker begrijpen en het wordt lastiger om je gevoelens te uit te drukken. Bij het gebruiken van botox is het dus wel verstandig om boven de 25 te zijn en er goed over nadenken of je het echt wilt.

 

http://www.faceland.nl