ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Horigen kolf

Horigen kolf

De Horigen borstkolf is een zeer goede en slimme borstkolf. De elektrische borstkolf heeft een nieuwe manier van kolven geïntroduceerd. De Horigen borstkolven zijn zo gemaakt dat ze de bewegingen van de baby perfect kunnen nabootsen en hiermee een zo hoog mogelijke melkopbrengst kunnen verzorgen.

Werking van de Horigen borstkolf

De Horigen borstkolven werken met een techniek die de bewegingen van een baby perfect nabootsen. Hiermee wordt de melkopbrengst verhoogt en zal de opbrengst maximaal zijn. De kolf stimuleert de omgeving rondom de tepel en hiermee komt de borstvoeding langzaam opgang. Wanneer dit opgang komt schakelt de kolf over op een langzamer en regelmatige zuigbeweging, dit komt de moedermelkstroom ten goede en zorgt tevens voor dat er goed kan worden afgekolfd.

2-fasen systeem

De borstkolven zijn uitgerust met het zogenoemde 2-fasen systeem. Dit systeem zorgt voor de juist stimulatie om de moedermelk opgang te brengen en het maximale eruit te kunnen halen. De eerste fase is het opwekken van de toeschietreflex, als dit is opgewekt gaat de kolf automatisch over op de haal-fase. Deze fase bestaat uit het halen van de moedermelk en het goed afkolven.

Horigen onderdelen

Het is mogelijk dat er een onderdeel van de Horigen borstkolf stukgaat. Dit kan komen door intensief gebruik waardoor de kolf lichte tekenen van slijtage ondervind. Daarom is het mogelijk om losse onderdelen van de kolf te bestellen, dit kan dat eenvoudig vervangen worden bij de kolf. 

https://www.moederenbaby.nl/horigen-chicture-elektrische-borstkolf/