ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

How to: Waterpijp

Een waterpijp in elkaar zetten is niet de moeilijkste klus van de wereld. Toch weten de meeste mensen niet hoe je een waterpijp klaar maakt. Ze beginnen de kooltjes al te verwarmen terwijl er nog helemaal geen water in de vaas zit. Het is belangrijk om de waterpijp in de goede volgorde klaar te maken om te voorkomen dat je kooltjes en tabak verbranden. In dit artikel lees je een aantal waterpijp tips over hoe je stapsgewijs de waterpijp in elkaar moet zetten om zo de beste waterpijp ervaring te beleven.

Voordat je allerlei onderdelen in elkaar gaat draaien en het tabak in de tabakskom stopt is het belangrijk om alle waterpijp accessoires tevoorschijn te halen. Zo kan je zien of je alles hebt. Misschien heb je helemaal geen tabak meer, of ben je een slang kwijt. Als je hier achterwege achter komt, zal je alle moeite voor niets hebben gedaan. Bij een waterpijp moeten alle onderdelen compleet zijn anders kan je niet optimaal genieten van de waterpijp.

Als je alle onderdelen bij elkaar hebt verzameld kan je beginnen met het vullen van de vaas van de waterpijp. Doe dit tot zo’n hoogte dat de pijp die in het water komt te staan ongeveer 3 centimeter in het water steekt. Draai dan de schacht op de vaas en pak de shisha slangen. Deze draai of duw je vast in de schacht. Controleer als deze vast zitten even of ze het doen en pak vervolgens de tabakskom. Vul de tabakskom ongeveer tot 2/3 en stop hier wat lekkere smaakjes in. Je kan het houden op 1 smaak, of je kan een aantal smaken combineren. Vervolgens steek je de kooltjes aan, en pak je een stuk aluminium folie. Vouw dit over de tabakskom en prik hier een aantal gaten in. Hoe meer gaten, hoe meer rook je produceert. Leg hier vervolgens de kooltjes op en je bent klaar om te gaan.

https://premium-hookahs.nl/