ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Huur nu uw opslagruimte Amsterdam!

De Opslagman biedt u een opslagruimte Amsterdam om al uw spullen in te bewaren. Iedereen heeft weleens een overschot aan verzamelingen, spullen en kleren, die desondanks wel waardevol zijn. Het is dan fijn om deze spullen te bewaren op een veilige plek die over genoeg ruimte bezit. Dan bent u bij de Opslagman op de juiste plek, want wij bieden niet alleen opslagruimtes in Amsterdam, maar ook in Utrecht, Diemen, Veenendaal en Amerongen. De locatie van de opslagruimtes is goed bereikbaar vanaf Utrecht.

Wat zijn de opties bij het huren van opslagruimte Amsterdam?

U wilt vast meer weten over de mogelijkheden bij het huren van een opslagruimte in Amsterdam. Ten eerste hebben wij enkele eigenschappen die u van ons kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat de opslagruimtes verwarmd, droog en veilig zijn. U zult dus geen wateroverlast, last van de kou of inbraakschade kunnen verwachten bij de Opslagman. Bovendien kunt u de opslagruimte 24/7 bezoeken. De opslagruimtes verschillen van grootte en daarom hangt de prijs ook af van de grootte. Onze kleinste opslagruimte is 3 kubieke meter en de grootste opslagruimte is 66 kubieke meter. De opslagruimtes op de begane grond starten vanaf 35 euro per maand en de opslagruimtes op de eerste verdieping starten vanaf 29 euro per maand. U kunt gebruik maken van een lift om uw spullen te verplaatsen en het switchen naar een grotere of kleinere opslagruimte is erg simpel. Is de opslagruimte toch niet wat u ervan verwachtte of wilt u een grotere opslagruimte? Dan kunt u gemakkelijk dagelijks opzeggen.

Meer info over de Opslagman

De Opslagman is gestart als bedrijf in het vastgoed, maar heeft inmiddels de focus verplaatst naar opslagruimtes. Daarnaast zijn wij al jaren actief in deze specialisatie en kunnen we uw mogelijke vragen snel beantwoorden. Betrouwbaarheid en tevredenheid staan bij ons voorop, dus wij kunnen uw garanderen dat wij er alles aan doen om u met een glimlach naar buiten te laten gaan. Wilt u meer informatie over ons aanbod aan opslagruimtes en onze locaties in zowel de provincie Utrecht als Noord-Holland? Bezoek dan gerust en vrijblijvend onze website www.opslagman.nl.