Leadgeneratie België op basis van gekwalificeerde leads

Leadgeneratie België

 

Verkopers zorgen voor continuïteit van uw organisatie wanneer ze goede leads hebben. Deze leads komen in Duitsland voort uit Kundenakquise en in Nederland of België uit leadgeneratie België op basis van gekwalificeerde leads. Beiden op basis van gekwalificeerde leads. Zij komen met de nieuwe klanten, waar uw organisatie weer verder op kan bouwen. Er zijn veel ‘Wannabees’, account managers met de air van een verkoper, maar zijn het helaas niet. Veel commerciële organisaties hebben deze mensen in hun salesrangen.

Groeien dankzij gekwalificeerde leads met leadgeneratie België

Zolang een organisatie groeit, kunnen deze mensen zich fantastisch verstoppen achter een geweldige salesadministratie die zij geweldig op orde hebben. Het zijn deze mensen die met de vinger wijzen naar verkopende collega’s dat zij niet goed zijn in de administratie.

Daar hebben deze ook helemaal geen tijd voor, want zij moeten verkopen. Beuken, meter maken om te zorgen dat de klant aan boord komt en dat de verkoper zijn commissie kan binnen tikken. Deze verkopers moeten worden gevoed met goed leads. Om leads te krijgen, is Leadgeneratie België noodzakelijk. Hierbij moeten een afweging worden gemaakt of dit intern of juist extern gedaan moet worden. Vindt een verkoper het niet leuk om zelf te bellen, laat hem of haar dat vooral niet doen. Anderen kunnen dit vaak veel beter. De verkoper moet scoren aan tafel bij de klant, waar hij de diepere noden van de klant naar boven moet halen.

Gefrustreerde verkoper door niet gekwalificeerde leads van leadgeneratie België

Een verkoper is eenvoudig te frustreren, door slechte leads aan te leveren. Komt hij op gesprek bij de klant en ontdekt dat hij als vierde ook een offerte mag maken. Je kunt aannemen dat de motivatie van de verkoper om een offerte te maken sterk afneemt. Zijn scoringskansen zijn heel klein, maar moet wel de hypotheek aan het einde van de maand kunnen betalen. Een andere frustratie is het moeten discussiëren over de bonus. Wat tellen wel en wat niet mee. Of hoe gaan we om met herhalingsorders. Pak je alles af van de verkoper, dan zal hij snel op zoek gaan naar een andere meer menselijke organisatie. Voor degene die niet helemaal weten hoe het werkt, lees dan de klassieker ‘The Dead of a Salesmen’ er maar op na. Een verkoper kan snel ergens anders aan de slag, omdat goede verkopers schaars zijn. Leadgeneratie België kan hem dan ook weer ondersteunen met gekwalificeerde leads!

Meer informatie: http://www.virgoleads.be/