ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

NuCall: altijd en overal bereikbaar

Bij NuCall is communicatie onze prioriteit. Wij geloven erin dat communicatie het hart is van iedere onderneming en dat wij alleen onze visie kunnen laten zien door onze bereikbaarheid en communicatie. Communicatie is overal om ons heen – het kan beginnen bij een keuzemenu of bij een receptionist. Deze communicatie wordt altijd weer doorverbonden en bepaald de bereikbaarheid voor u als onderneming. Wij kijken samen met u hoe we uw bereikbaarheid kunnen vergroten. Dit doen wij omdat wij erin geloven dat dit vanzelfsprekend moet zijn om goed te kunnen blijven draaien als onderneming. Wij luisteren hierbij uiteraard naar uw wensen en verwachtingen zodat wij samen met u een duidelijke planning kunnen maken tot de uiteindelijke oplevering. U kunt al bij ons terecht sinds 2005 dus u kunt rekenen op de gepaste kennis en ervaring als het gaat om de telefoniemarkt.

NuMobile van NuCall

Eén van de diensten die wij leveren bij NuCall is de NuMobile. Hierbij kijken wij als onafhankelijke partij naar uw mobiele positie en kijken hierbij naar wat u nodig heeft als provider. Hierbij analyseren wij uw belgedrag en uw verbruik in data. Ook luisteren wij naar uw wensen. Op deze manier komen wij tot een passend abonnement met provider. Ook hebben wij een eigen mobiele dienst, deze is ontwikkeld in samenwerking met KPN. Hierbij krijgt u een zakelijke simkaart en kunt u zelf bepalen of u bijvoorbeeld gebruik maakt van een voordelige bundel of de onbeperkte bundel. In elk geval heeft u beschikking tot het 4G netwerk, vast-mobiel integratie en de mogelijkheid om meerdere telefoonnummers op 1 simkaart te zetten.

NuInternet

Naast diverse telefonie diensten kunt u bij NuCall ook terecht voor internet. Wij bieden een internetverbinding aan die passend is voor ondernemingen. Deze is volledig afgestemd op al uw zakelijke wensen. Als u kiest voor aan internetabonnement bij ons, dan kunt u dit abonnement uiteraard uitbreiden met onder andere één of meerdere IP-adressen maar ook SMTP emailverzending. De voordelen zijn dat deze internetverbinding zeer geschikt is voor spraak en data, het wordt volledig voor u geïnstalleerd door onze professionals en u krijgt altijd de hoogste snelheid in internetverbinding.