Business / Marketing and Advertising

Online leadgeneratie met Score

Online leadgeneratie dat had ik nodig om mijn online winkel beter te laten lopen. Heb even gezocht en uiteindelijk heb ik een bedrijfje gevonden dat mij hier perfect mee geholpen heeft. Ik heb sinds een jaar mijn internet bedrijfje opgestart. Ik verkoop verschillende kleding voor mannen en vrouwen. Maar het verschil tussen mij en de andere websites die zulk soort dingen verkopen is dat ik net iets anders verkoop. Ik ga echt op zoek naar exclusieve dingen en toch voor een zacht prijsje. Dat is echt wel een troef van mijn website want ik ben niet zoals de andere maar op het internet is er zo veel concurrentie.. Daarom  had ik besloten om hulp te zoeken zodat ik klanten krijg via online leadgeneratie. Sinds ik dat heb gedaan loopt mijn winkel als een trein. Ik ben zelfs al aan het overwegen om personeel aan te nemen. In ieder geval is dit echt wel een droom die uitgekomen is want ik ben altijd al bezig geweest met kleding en nu kan ik dag en nacht bezig zijn met het zoeken naar de mooiste stuks. De mensen die bij mij kopen geven me ook altijd heel veel compliment over mijn originele stuks. Dat maakt het nog extra leuk, dat je erkenning krijgt voor je werk. Onlangs ben ik ook gevraagd om naar de fashion week in Milaan te komen. Toen wist ik zeker, ik ben goed bezig! Want dat is toch de ultieme droom van iedereen die graag met mode bezig is, uitgenodigd worden voor dat soort dingen en naast de beste modeontwerpers van de wereld zitten. Natuurlijk heb ik de uitnodiging aanvaard en volgende week dinsdag vertrek ik voor een tien dagen naar Milaan. Ik heb er een nog een paar extra dagen aan geplakt om monumenten te bezoeken en de stad te ontdekken. Eerst was ik van plan om alleen te gaan, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om mijn zus mee te nemen. Zij houdt niet zo veel van mode als ik, maar ze houdt wel enorm veel van reizen en nieuwe dingen en werelden te ontdekken. Ze vond het heel leuk dat ik haar meevroeg. Ze stuurt heel de tijd dingen door die we zeker moeten bekijken en nog beter, waar we zeker moeten gaan eten. Want wat is er nog leuker dan lekker eten op vakantie. Ik heb ook al voor het weer gekeken en we hebben heel veel geluk. Nu is het er nog aan het regenen maar de dag wanneer wij toekomen gaat de zon schijnen en ze gaat niet meer weg tot wanneer wij weg zijn. Mijn lente kleren hangen al klaar om ingepakt te worden. Natuurlijk neem ik enkel kleding mee die ik verkoop in mijn winkel want ik hoop ook daar een aantal belangrijke klanten erbij te krijgen. Het zou ook leuk zijn als ik op de foto zou kunnen staan met een bekende ontwerper. Dan kan ik dat op mijn website zetten en dat zou nog meer kwaliteit geven aan mijn website. Dat zou een teken zijn van erkenning van mijn merk door een bekende ontwerper. Ook al zou ik nog veel meer klanten krijgen, ik ben niet van plan om mijn prijzen op te drijven. Ik wil dat mijn kleding toegankelijk blijft voor iedereen want het ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om zich mooi en exclusief te kleden ook al heeft die persoon iets minder geld. Want kleding lijkt op het eerste zicht iets heel onbenulligs maar naar mijn mening is dit niet zo want het kan mensen zelfvertrouwen geven en het kan hun eigenwaarde laten stijgen.