ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Prufuomo. De overhemden van gisteren, van nu en van morgen

Prufuomo. Het zijn de overhemden van gisteren, van nu, maar ook van morgen. Wat maakt dit chique en Italiaanse merknaam zo bijzonder, zowel gisteren, nu en morgen? Is het de prachtige naam? De hoogwaardige kwaliteit? Of het brede assortiment? Lees het in deze blog.

One eye on the past, the other looking to the future

Om te begrijpen wat Prufuomo zo bijzonder maakt, hoef je alleen maar naar de slogan te kijken: ‘One eye on the past, the other looking to the future’. De slogan vertelt in een notendop wat Prufuomo zo bijzonder maakt.

Prufuomo is een oude naam en dateert uit de vorige eeuw. Het merk staat dan misschien wel met één been in het verleden, maar ook met één been in de toekomst. De authentieke traditionele methodes zijn niet achter gelaten, maar de kleding is absoluut niet gedateerd. De authentieke traditionele methodes worden meegenomen in de productie van de mooie overhemden, maar altijd gecombineerd met de technologie van de toekomst.

De perfecte pasvorm voor iedere man in stijl

De pasvorm is gedetailleerd en doet iedere man er fantastisch uitzien en zelfverzekerd voelen. De pasvormen zijn niet alleen ontwikkeld om er modieus gekleed bij te lopen, maar ook om de maximale comfort te bereiken. Met de Prufuomo overhemden is het voorbij met gedoe met te korte mouwen, een te strakke boord of te kleine armsgaten.

Pure Italiaanse kwaliteit

De overhemden van Profuomo zijn gemaakt met echte vakmanschap. Aan elk overhemd wordt veel aandacht besteed. De beste Italiaanse wevers weven de materialen en maken de meest mooie kunstwerken.

Profuomo maakt alleen gebruik van de beste stoffen om de mooiste Italiaans ontwerpen te creëren. High level stoffen zoals Twill, Oxford en Panama Oxford. Dit zijn stevige wevingen, vaak op basis van een Two Ply en daar waar nodig een Popeline weving. De naden zijn gestikt met kwaliteitsdraad en de knopen sluiten prachtig aan op elk kunstwerk.

De mooie kwaliteit overhemden van Profuomo zijn te vinden op overhemden.com. In deze webshop vind je een uitgebreide collectie van Profuomo overhemden. Voor iedere man een passend overhemd! Daarom is er voor elk  overhemd een pasvorm van sterk gedetailleerd tot een custom of regular fit.

Een oogje op het assortiment

Veel mensen kennen Profuomo alleen van hun overhemden, maar is je oog al gevallen op het assortiment van overhemden.com-profuomo? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk al opgemerkt dat Prufuomo meer biedt dan alleen overhemden. Bij Profuomo kan je terecht van sok tot overhemd.

Een volledig outfit is dus makkelijk gescoord als je voor Profuomo gaat.

Leren riemen, zijden dassen, wollen sokken, robuuste manchetknopen? Of ben je meer op zoek naar kledingstukken zoals truien, vesten en jassen. Profuomo biedt het allemaal. Zo kan je de mooiste accessoires en kledingstukken combineren.

Wat wordt het? Casual of klassiek?

 

https://www.overhemden.com