Business / Marketing and Advertising

Screenprotector voor iPhone

Tijdens het zoeken naar een geschikte screenprotector bent u waarschijnlijk 2 varianten tegengekomen: de plastic screenprotector en de glazen screenprotector. Om een goed beeld te geven van de bescherming die beide screenprotectors bieden en wat de voor- en nadelen zijn van beide varianten hebben wij hieronder een uitleg gegeven, zodat uw keuze makkelijk gemaakt kan worden.

Glazen screenprotector iPhone

De glazen screenprotector is nog niet zo heel lang te koop. Het verschil met een plastic screenprotector is dat een glazen screenprotector krasvrij is. Zo zou je onmogelijk met een mes of wat voor voorwerp dan ook een kras kunnen maken. Daarnaast is een glazen screenprotector wat dikker dan een plastic screenprotector, maar dit gaat niet ten koste van de touchscreen ervaring op uw mobiel. Op internet zijn verschillende video’s te vinden waarop te zien is dat er geen krassen kunnen worden gemaakt op een glazen screenprotector. Een glazen screenprotector is duurder dan een plastic screenprotector, maar u bent er wel van verzekerd dat uw mobiel beschermt zal zijn tegen barsten of krassen. Een ander voordeel is ook nog dat een glazen screenprotector geen last heeft van bubbels onder de screenprotector.

Plastic screenprotector iPhone

De plastic screenprotector gaat al wat langer mee dan de glazen screenprotector. Deze variant is goedkoper dan de glazen variant, maar beschermt het scherm van uw iPhone ook goed tegen krassen. In tegenstelling tot een glazen screenprotector kan een plastic screenprotector wel krassen in de protector krijgen.

 

Hopelijk kunt u nu een keuze maken tussen de twee varianten. Bij telefoonhoesjes-paradise.nl krijgt u momenteel een gratis screenprotector bij elke bestelling. Zorg dat uw iPhone volledig beschermt is en neem een kijkje op de site voor uw iPhone telefoonhoesje.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/