ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Snel en gemakkelijk kartonnen dozen regelen!

Samen met wat collega’s waren we op zoek naar kartonnen dozen die we konden gebruiken bij het verhuizen van het bedrijf. Onze baas had een nieuw pand gekocht voor het bedrijf en we moesten allemaal mee helpen verhuizen. Het enige probleem dat er was, was dat we geen enkele dozen hadden. Dus het was aan ons de taak om zo snel mogelijk kartonnen dozen te regelen, want het moest binnen een paar dagen gelukt zijn!

Met spoed op zoek naar kartonnen dozen

Mijn collega’s en ik gingen zo snel mogelijk in de omgeving zoeken naar verschillende maten kartonnen dozen die we konden gebruiken voor het verhuizen. We vonden al snel andere bedrijf die nog een paar dozen hadden staan die we mochten gebruiken, maar dat was echt niet genoeg voor alles. Ik ging op het internet kijken of ergens tweedehands dozen werden verkocht voor een lage prijs. Gelukkig kwam ik snel op de website van Dozenhal terecht en had ik meteen een offerte de deur uitgestuurd in de hoop dat ze snel terug reageerde. Ze reageerde binnen een uur terug op de offerte en we hadden snel een deal! We zouden allerlei soorten dozen vóór overmorgen binnenkrijgen die al een keer eerder zijn gebruikt door andere bedrijven. De prijs hiervan was ook goed want het was niet te duur.

Dozenhal was een goede keuze

Een dag voor de verhuizing stonden we met z’n alle in spanning. We moesten maar hopen dat Dozenhal zich aan zijn woord hield, anders hadden we een groot probleem. Na de lunch hadden we het gevoel dat ze niet meer de dozen op tijd konden leveren en dat we voor niks hadden betaald. Maar niks was anders waar toen ze later bij ons voor de deur stonden met de dozen die we hadden besteld. Ze waren precies goed en op tijd, dus het verhuizen kon beginnen.

De website van Dozenhal

Wilt u meer weten over het grote dozen assortiment van Dozenhal? Bekijk dan gerust een keer de website van Dozenhal door voor meer informatie over de producten en diensten die zij aan u kunnen leveren.