ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uw ICT bedrijf in Nijmegen

Xantion is ook uw ICT bedrijf in Nijmegen! Bij ons is ICT net zo makkelijk, transparant en beschikbaar als water uit de kraan. Wij geven advies op maat, zodat onze ICT oplossingen altijd aansluiten op uw wensen en behoeften.

Transparant ICT bedrijf Nijmegen

Xantion is een transparant ICT bedrijf in Nijmegen. Bij ons geen dure woorden, maar begrijpelijke taal, ook voor de niet ICT’ers. Ons advies is niet duur, maar wel goed. Wij kunnen het gehele beheer van uw ICT-afdeling voor onze rekening nemen tegen een vast laag bedrag per maand. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Geen dure investering meer of extra medewerkers, maar onbeperkt hulp door onze beheerders.

Hoe wij het verschil maken

ICT zou net zo gemakkelijk, maar vooral ook transparant moeten zijn als water uit de kraan. Wij geven daarom advies op maat, zodat het altijd aansluit bij uw wensen en behoeften. Elke bedrijf is namelijk anders en wij zijn er voor uw bedrijf. Wij zien vaak dat er zoveel meer kan worden gedaan. Om die reden bieden wij onbeperkte hulp, met veel plezier en zonder extra kosten. Dit zorgt voor minder onderbreking voor andere medewerkers, omdat er bijvoorbeeld iets kapot is, of omdat het niet duidelijk is hoe iets werkt. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat er minder irritaties ontstaan op de werkvloer. Wij nemen niet alleen de computers in ons beheer, maar ook de servers, routers, switches en printers. Dus lukt het een keer niet om verbinding te maken met het internet of doet de printer het niet goed? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij helpen u snel en gemakkelijk verder, zodat u ook verder kunt met uw werk. Wij werken eerlijk, creatief, pragmatisch en toegankelijk. Hierdoor kunnen wij daadwerkelijk op een plezierige manier ICT als water uit de kraan realiseren voor onze klanten.

Flexibel op- en neerschalen

Wij snappen dat vandaag anders is dan gisteren. Morgen is misschien wel anders dan vandaag. Met de komst van allerlei nieuwe technieken en steeds veranderende omstandigheden wordt het een steeds groter risico om nu al investeringen te doen die pas over twee jaar noodzakelijk zijn. Met de oplossingen van Xantion heeft u hier geen last meer van. Wij plaatsen alleen het hoognodige en maken dit schaalbaar. Kijk voor meer informatie op onze website.