ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Val op met een reclamebord voor buiten

Voor een ervaren specialist in reclame bent u bij Bosman Reklame aan het juiste adres. Met een reclamebord voor buiten weet u zeker dat uw boodschap opvalt. Met meer dan 45 jaar ervaring is Bosman de perfecte partner voor al uw reclame. Alle reclame wordt in eigen huis vervaardigd zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. U heeft de keuze uit verschillende soorten buitenborden, het perfecte bord voor uw uiting zit er dus altijd tussen. Wat uw wensen op het gebied van reclameborden ook zijn: Bosman realiseert het voor u.

Altijd het perfecte formaat reclamebord

Wat voor soort buitenreclame maakt Bosman zoal? Vrijwel alles. Komt het bord buiten op de stoep te staan? Dan heeft u de keuze uit drie soorten borden: waterbase, A-bord en ons veerbord. Deze zijn leverbaar in verschillende formaten. Het kan ook zijn dat u voor uw reclamebord interesse heeft in mooie reliëfletters of full colourwerk. Laat weten wat uw wensen zijn en de specialisten van Bosman Reklame gaan graag voor u aan de slag. Bij iedere opdracht is één ding hetzelfde: de klant staat centraal. Gedurende het proces wordt er continu met u overlegd zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Dankzij duurzame materialen, moderne apparatuur en ervaren vakmensen worden uw reclame-uitingen met de grootste precisie ontworpen. Naast reclameborden voor buiten, vervaardigen zij ook graag lichtreclame, bewegwijzering, autoreclame, (raam)stickers, spandoeken en vele andere reclame-uitingen voor u.

Uw specialist in reclame

Of het nu om een reclamebord voor buiten, gevelreclame, autobelettering of bewegwijzering gaat, Bosman is uw betrouwbare specialist op het gebied van reclame. Heeft u al voor ogen hoe uw reclamebord eruit dient te zien? Bosman hoort uw ideeën graag. Indien nodig is het ook mogelijk dat de medewerkers uw pand komen bekijken. Op deze manier kan ze beoordelen op welke manier de identiteit van uw bedrijf het beste kan worden weergegeven. Bij iedere reclame-uiting wordt er op uw persoonlijke huisstijl gelet beide overeenkomen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de mogelijkheden online of breng een bezoek aan de showroom in Rotterdam. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Bosman Reklame.

https://www.bosmanreklame.com/