ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Wat geef ik als cadeau op Moederdag?

Zondag 9 mei het weer Moederdag. Dit is de uitgelezen dag om je moeder eens even flink in het zonnetje te zetten. Jij hebt toch ook de liefste, de tofste en de fijnste mama van de hele wereld? In dit artikel zie je een aantal cadeautips.

 

Droger voor het lichaam

Wanneer je per se een materialistisch cadeau wilt geven is het ideale cadeau een lichaamsdroger. Zo een droger bevat een krachtige verwarming en motor. Uiteindelijk zorgen deze onderdelen voor een luchtstroom die aangenaam is. De luchtstroom stroomt langs de kolom. Daarna wordt de lucht naar buiten geblazen door traanvormige poriën. Door een lichaamsdroger te gebruiken kan je afdrogen zonder handdoek. Dit is iets wat je moeder, maar jij zelf wellicht ook wel leuk zal vinden.

 

Varen

Een andere optie als cadeau is om lekker te gaan varen. Het is een optie om een bootje te huren. Wellicht heb je zelf wel een boot. Je kunt gaan varen in de grachten of je zoekt een meer op. Let wel op de regels, want In de binnenstad van Delft mag je bijvoorbeeld niet varen met een gemotoriseerde boot. Daar mogen alleen rondvaartboten en bootverhuur mee varen omdat zij hier een vrijstelling voor hebben.

 

Uit eten of koken

Je kunt bij veel restaurantjes terecht voor een speciale moederdaglunch. De terassen zijn va 12:00 tot 18:00 open, dus sla je slag! Er is veel keuze om uit te eten. Wat ook mogelijk is, is dat je zelf kookt. Jullie kunnen ook een cursus nemen. Wanneer je altijd al eens beter wou leren koken of wou kennismaken met spannende buitenlandse keukens is dit de gelegenheid. Een kookworkshop of kookcursus is een optie. Je leert hier beter koken. Ook ben je op het goede adres voor een verdiepende cursus taarten bakken, patisserie of chocolade maken. De workshops en cursussen worden op een manier gegeven die begrijpend is.

 

Voor de sportieve moeder

Ook voor de sportieve moeders zijn er genoeg dingen te doen. Je kunt een fietstocht organiseren of gaan skeeleren. Het strand of een museum is ook geen slecht idee. Je kunt hier lekker uitwaaien of leren. Er zijn verschillende soorten musea. Welk museum zal je moeder het leukst vinden?

 

http://lavicta.nl