ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Webcam schuifje, spotgoedkoop en kan geen kwaad

Het kan zeker geen kwaad om een paar extra veiligheidsmaatregelen te nemen in uw dagelijks leven, te beginnen met een goedkoop webcam schuifje, ook wel webcam cover genoemd, voor uw telefoon en/of laptop.

Webcam schuifje betaalbare oplossing

Het kost haast niks, het webcam schuifje van Webcam cover, maar is wel uiterst gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren en een doeltreffend item om uw privacy te verhogen. Zodra u het heeft geïnstalleerd, kunt u het schuifje over de camera van uw device schuiven wanneer u de webcam niet gebruikt en wegschuiven wanneer u een videogesprek wilt voeren of een selfie wilt nemen. Oké de wereld is verdeeld op dit vlak, is het nu wel of niet nodig om je webcam af te schermen? Ik denk dan altijd: waarom zou ik enig risico lopen voor zo’n klein bedrag? Het kan geen kwaad en het ziet zoveel fraaier en professioneler uit dan een plakkend stukje papier op je laptop camera. Zo’n webcam schuifje is dan toch een veel betere oplossing? Natuurlijk moet u er ook voor zorgen dat u een veilig wachtwoord kiest, en het vermijden van openbare Wi-Fi netwerken zijn beide belangrijk om serieuze aandacht aan te besteden.

Geen zwaarwegende nadelen op gebruik

De cover is uiterst dun en heeft absoluut geen invloed op het gewicht van uw apparaat waar u de cover op installeert. Het kan ook niet verstrikt raken in uw zak of in een hoes of koffer. Voor degenen die gebruik maken van screen protectors op hun telefoon of tablet, is er meestal een uitsparing rond de camera sectie waar u deze cover kunt plakken. Je zal het als gebruiker van je tablet, laptop of smartphone niet eens merken dat er een bescherming over je camera zit. Je moet wellicht even eraan wennen dat je niet direct in beeld bent voor een ander, dus even een extra handeling moet verrichten en het schuifje openschuiven. Maar dat is een kwestie van een paar keer en dan weet je niet beter. En je hebt het er vast voor over als je weet dat je met een eenvoudige en goedkope oplossing je privacy wat meer in eigen hand houdt.