ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Zoekmachine marketing Amsterdam

 

Zoekmachine marketing helpt u in Amsterdam beter vindbaar te worden op het internet. Veel bedrijven hebben de stap gezet naar het internet om meer klanten te werven. Dagelijks zijn miljoenen mensen in Nederland op zoek op het digitale net. Om deze potentiële klanten te bereiken heeft u een actieve website nodig. Een zoekmachine marketing bureau kan u hierbij helpen en zo uw bedrijf winstgevender maken.

Er zijn een aantal manieren waarop u uw vindbaarheid kan verbeteren. Dit zijn met name zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en linkbuilding. Hieronder gaan we kort op elke manier in. Wilt u spreken met een expert in zoekmachine marketing in Amsterdam, dan neemt u contact op met Online Specialist Amsterdam!

Zoekmachine marketing Amsterdam: SEO en SEA

Zoekmachine marketing voor Amsterdam kan op veel manieren, hier behandelen we er twee. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie, is een manier om de topposities van de zoekmachines te bereiken. Hierbij wordt gekeken naar de content (inhoud) van de internetpagina’s van uw website of webshop. Door middel van zoekwoorden in teksten, toepasselijke meta titels en omschrijvingen stijgen uw pagina’s in de zoekmachine resultaten (doorgaans Google).

SEA staat voor zoekmachine adverteren. U gaat hierbij een akkoord aan met Google waarbij uw website bovenaan de zoekresultaten komt te staan. De zoekwoorden waarop u wilt scoren zullen zo altijd aan de top staan. In tegenstelling tot SEO is dit betaald; u betaalt een bedrag per keer dat iemand op uw link klikt. Een groot voordeel is dat SEA een stuk sneller effect heeft dan SEO.

Om de juiste keuze te maken kunt u een specialist van ons zoekmachine marketing bureau in Amsterdam inschakelen.

Linkbuilding

Om uw positie op het internet nog verder te versterken zorgt een zoekmachine marketing bureau in Amsterdam voor linkbuilding. Dit is het aanleggen van een netwerk van verwijzingen op het web. Iedere keer dat een website refereert naar uw website geeft dit een bepaalde waarde mee. Hoe groter de autoriteit van de website waar de link vandaan komt, hoe groter de invloed op uw website.

Online marketing heeft onder andere als taak om zo veel mogelijk hoogwaardige, positieve links te vergaren voor uw website en hiermee uw site hoger in Google te tillen. Het zoeken van relevante links kan het beste worden gedaan door een expert. Gelukkig kunt u bij Online Specialist Amsterdam altijd zo’n expert vinden. Neem contact op met ons zoekmachine marketing bureau!