ECMP
Image default
Business / Marketing and Advertising

Haal meer uit je bedrijf met Instagram

Instagram is de plek wanneer je meer populariteit wilt vergaren. Ook ondernemers zien het nut in van Instagram en weten dit op een slimme manier toe te passen op hun business. Wanneer je Instagram slim inzet dan kun je eenvoudig meer omzet maken. Het kan namelijk eenvoudig omzetverhogend werken. Hoe? Dat lees je hieronder verder.

Sales verhogen

Stel je hebt een webshop en verkoopt dus online producten. Normaal zijn er twee doeltreffende manieren om aan klanten te komen. De ene manier is door gevonden te worden door Google zelf. Mensen gaan Googelen en vinden jouw webshop. De andere manier is door het inzetten van advertenties. Google Adwords of Marktplaats zijn daar voorbeelden van.

Natuurlijke traffic

Gevonden worden door Google zelf is nog niet altijd even makkelijk. Zeker met een webshop kan dat wat lastig zijn. Je kunt natuurlijk een goede SEO specialist inhuren om beter gevonden te worden maar dat is een dure aangelegenheid.

Traffic via advertenties

Adverteren kost altijd geld en zodra je stopt met betalen dan stopt je advertentie ook vaak meteen. Prima op zich wanneer je meer geld verdiend dan het adverteren je kost. Een manier die geen geld kost is natuurlijk nog mooier.

Hoe Instagram inzetten voor je business

Instagram kun je zien als een online fotoboek. Vindbaar voor iedereen en bovendien helemaal gratis. Heb je een webshop en verkoop je online je producten dan kun je Instagram gebruiken om het aantal sales mee te verhogen. Mensen zoeken namelijk ook op Intagram naar de producten die jij aanbiedt. Door je producten ook op Instagram te zetten kun je meer klanten creëren.

Om gevonden te worden heb je goede hastags nodig bij je foto’s die ook iets vertellen over hetgeen wat afgebeeld wordt. Verkoop je een ketting dan kun je de volgende hastags gebruiken: #ketting #sieraad #necklace #juwelery e.d.

Alle nieuwe foto’s (posts) die je doet die worden gezien door de volgers die je hebt. Volgers zijn belangrijk want die krijgen niet alleen al jouw nieuwe posts automatisch te zien maar zorgen ook voor populaireit en betrouwbaarheid. Een webshop met een Instagram profiel welke slechts 50 volgers telt komt niet heel overtuigend en succesvol over.  Volgers worden ook wel followers genoemd. Instagram is een Internationaal platform welke over de hele wereld zeer popualir is.

Instagram followers kopen

Om snel aan meer volgers te komen kun je ook Instagram followers kopen. Dat gaat eenvoudig en is zeer betaalbaar. Followers kopen (volgers kopen) kan in kleine- en grote aantallen. Veel shops verkopen ze al vanaf 100 stuks. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. 50.000 followers kopen kan vaak ook! Zo kun je binnen een korte tijd een ware hype creëren.

Tip: Voordat je Instagram followers gaat kopen is het raadzaam om wel een aantal berichten (posts) op je profiel te zetten. Zorg dat dit een beetje in verhouding is met het aantal volgers. 3 Posts en 5.000 followers is natuurlijk niet heel natuurlijk. 50 Posts en 5.000 followers is daarentegen geen probleem.