ECMP
Image default
Offers

Wat is de rijopleiding in stappen bij een rijschool Delft?

Wat is de rijopleiding in stappen bij een rijschool Delft?

Wellicht heb je ooit gehoord van RIS, het is een lesmethode voor rijlessen Delft, en voor jou is het een optie. Maar wat houdt dit in? Dat zullen we je nu gaan uitleggen

RIS is dus een lesmethode die bestaat uit 4 modules die in totaal 39 scripts bevatten, deze scripts bevatten alle autohandelingen stap voor stap uitgelegd. Je kunt dus van tevoren wat er elke les zal gebeuren en kan je hierop voorbereiden vanuit het boek wat je hebt.

Elke module eindigt met een toets, de eerste twee worden door jouw rijschool Delft uitgevoerd, de derde door het CBR en de laatste is jouw rijexamen.

Voordelen van de rijopleiding in stappen

RIS klinkt erg interessant, maar het is meer dan dat, er zitten enkele voordelen aan waar je erg blij van zult worden.

Het eerste voordeel is dat het bij Driver Company voor mensen die RIS hebben gevolgd in plaats van reguliere rijles een stuk hoger ligt, je hebt dus meer kans om met één rijexamen te slagen

Hier komt nog bij dat alleen gecertificeerde rijinstructeurs RIS mogen geven, zij hebben een extra cursus moeten volgen, en ze worden jaarlijks bijgeschoold. Je kunt er dus vanuit gaan dat jouw RIS-rijinstructeur deskundig is.

Als laatste heb je de mogelijkheid om gedurende de laatste module een ROSO-training te volgen, ROSO staat voor Rijden Onder Specifieke Omstandigheden en hier zal je dus dingen ervaren als remmen op een nat wegdek of plotseling moeten uitwijken. Dit is erg leuk en leerzaam en anders kan je altijd nog fietsen.

 

https://drivercompany.nl/rijschool-delft/